Onderhoud van uw auto is belangrijk voor ons

Vervanging ruitenwissers

Ook last van strepen op je ruit? Of heb je klapperende ruitenwissers? Dan zijn waarschijnlijk je ruitenwissers aan vervanging toe.

Controle en vervanging distributieriem

De distributieriem is bij uitstek het zorgenkindje van de automobilist. Laat deze dan ook tijdig controleren en indien nodig vervangen

Regulier onderhoud van alle auto's

Goed onderhoud is géén kostenpost. Het voorkomt onverwachte en onnodig hoge kosten aan je auto. Laat je auto volgens instructie door ons controleren.

Vervanging van een zwakke accu

Vooral in de wintermaanden heeft je accu het zwaar te verduren. Een kapotte accu kan je dan ook flink in de kou laten staan, letterlijk en figuurlijk.

Remblokken vervangen

Piepende remmen? Laat dan direct je remblokken vervangen. Dit voorkomt dat je remschijven ook vervangen moeten worden.

Remschijven vervangen

Laat dit altijd doen in combinatie met de remblokken! Oude remblokken kunnen de nieuwe remschijf weer verslijten.

Vervanging schokdempers

Schokdempers zorgen niet alleen voor rijcomfort maar hebben ook alles te maken met je eigen veiligheid en dat van anderen. Een kapotte achterdemper? Vervang deze voordat je een boete krijgt!

Koppeling vervangen

Het vervangen van de koppeling is vaak een tijdrovende en daardoor dure klus. Laat daarom altijd een koppeling monteren die lang meegaat.

Vervanging van de katalysator

De katalysator van je auto zet een aantal schadelijke uitlaatgassen om in minder schadelijke gassen. Wacht daarom niet te lang met vervangen!

Monteren van roetfilters

Met een roetfilter onder je auto help je mee aan een beter milieu. Roetfilters zijn alleen beschikbaar voor auto's die op Diesel rijden.